Janinas StädserviceTrollhättan, Vänersborg, Vargön, Uddevalla, Göteborg

Trollhättan, Vänersborg, Vargön, Uddevalla, Göteborg

Om Veckostädning:

Den återkommande städningen kallas veckostädning. Det är du som bestämmer vilka rum i din bostad som ska ingå och vad som ska göras. Normalt utför vi nedanstående moment i en veckostädning. Du kan även välja att låta strykning ingå i din veckostädning.

GENERELLT GÖR VI FÖLJANDE I ALLA RUM

Dammsuger golv, lister, elkontakter, element, mattor och klädda/stoppade möbler Torkar bort fläckar på dörrar och karmar, dammtorkar fönsterbrädor och fria ytor Putsar speglar Moppar golv enligt överenskommelse
Tömmer papperskorgar.

BAD OCH TOALETT

Rengör badkar/dusch, handfat och toalett Torkar bort fläckar på badrumsskåp och vitvaror Torkar bort fläckar från väggar

KÖK

Torkar bort fläckar på köksluckor, fläkt och på utsidan av övriga vitvaror Rengör disk- och köksbänk, spis och kakelvägg Rengör ut- och invändigt i skåp där sopbehållare finns.

FÖR BÄSTA RESULTAT BER VI DIG ATT

Plocka undan kläder, leksaker, disk med mera så att vi kan städa effektivt Tvätta dina microfiberdukar efter varje tillfälle Se till att dammsugare och övriga redskap är i bra skick Om du vill kan även strykning ingå vid dina veckostädningstillfällen. För att kunna göra ett bra arbete behöver vi en hel och ren strykbräda, en stänkflaska och ett väl fungerande strykjärn. För att dina skjortor ska bli så bra strukna som möjligt tänk på att: Torka skjortorna på galgar, torktumla dem inte Släta till skjortorna när du hängt upp dem.